ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ

Το τουριστικό μας γραφείο διαθέτει ιδιόκτητα πολυτελή σύγχρονα πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας, πιστοποιημένα από τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. και τις σχετικής Ελληνικής Νομοθεσίας, που είναι εξοπλισμένα με (βελούδινα καθίσματα, κλιματισμός, TV, CD, DVD, HI-FI STEREO, ψυγείο, ζώνες ασφαλείας και κινητή τηλεφωνία για την άμεση επικοινωνία με τον υπεύθυνο κίνησης του γραφείου μας για οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν προκύψει κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας), σας παρέχουν άνετη και ασφαλή μετακίνηση.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την διοργάνωση πολυήμερων εκδρομών εσωτερικού-εξωτερικού, εκδρομών για σχολεία, συλλόγους και την μεταφορά τουριστών, όπως και τις μεταφορές προσωπικού διαφόρων εταιριών, δημόσιων οργανισμών και σχολείων.
Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις των πελατών μας και να εκπληρώσουμε κάθε επιθυμία τους έτσι ώστε η προτίμηση στο γραφείο μας να είναι συνεχής και η σύσταση προς άλλους να είναι η μόνη διαφήμιση μας.

Από τους σημαντικότερους παράγοντες της εταιρεία μας είναι οι οδηγοί μας, που με την κόσμια συμπεριφορά τους και εμφάνιση τους έχουν συμβάλει σημαντικά στην διαφήμιση του γραφείου μας και στην άψογη εκτέλεση των εκδρομών μας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θε επικοθνωνήσει άμεσα μαζί σας.

Πεδία με την ένδειξη ( * ) είναι υποχρεωτικά.