ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

Τιμή από: €385,00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

 • Πακέτο: ΕΥΡΩΠΗ
 • Προορισμός: ΚΡΟΑΤΙΑ
 • Μεταφορά: Οδικώς
 • Διατροφή: Ημιδιατροφή
 • Ημέρες: 8
 • Αναχωρήσεις: από 06.2020 έως 09.2020 και κάθε εβδομάδα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ( 8 ημέρες )

1η ΗΜΕΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΡΑΝΑ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για τα σύνορα της Κρυσταλλοπηγής . Διαδικασία ελέγχου και στην συνέχεια στάση για φαγητό στο Πόγραδετς. Συνεχίζουμε για τον τελικό μας προορισμό. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση . Πρώτη γνωριμία με την πόλη.

2η ΗΜΕΡΑ

ΤΙΡΑΝΑ (περιήγηση) – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Πρωινό και περιήγησηθα δούμε την κεντρική πλατεία, όπου δεσπόζει το άγαλμα του Σκερντεμπέι, το κτίριο της Όπερας και το Μουσείο. Επίσης, θα δούμε το κτίριο των Υπουργείων, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού και το παλιό Τζαμί. Φυσικά στην περιήγησης μα κεντρική θέση έχει η επίσκεψη στον Ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό των Τιράνων . Αναχώρηση γιατην περιοχή του Ντουμπρόβνικ. Άφιξη και μετάβαση στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και πρώτη γνωριμία με την πόλη.

3η ΗΜΕΡΑ

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Πρωινό καιξεκινάμε την γνωριμία μας με μια από τις ομορφότερες πόλεις της Μεσογείου, μια πόλη που είναι προστατευόμενη από την UNESCO. Στην πόλη με την παλιά ονομασία ‘Ραγκούσα’ θα θαυμάσουμε τα ανάκτορα και τα επιβλητικά τείχη το μεγάλο και μικρό σιντριβάνι του Ονόφριο ,το μοναστήρι των Φραγκισκανών με το παλαιότερο φαρμακείο της Ευρώπης , το Βενετσιάνικο τελωνείο και το Βενετσιάνικο διοικητήριο , τον πύργο του Ρολογίου, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βλάσιου και το παλιό λιμάνι . Για την συνέχεια σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα ώστε να να μπορέσουμε να απολαύσουμε από την θάλασσα και την παλιά αλλά και την νέα πόλη και να επισκευθούμε το νησί Λόκρουμ ένα πραγματικά επίγειο παράδεισο . Εκεί θα μπορέσετε να απολαύσετε το μπάνιο σας η να τον καφέ , το ποτό και το φαγητό σας στα γαλανά νερά. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το μεσαιωνικό μοναστήρι το οποίο σύμφωνα με την παράδοση φτιάχτηκε από τον Βασιλιά Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο. Επόμενος μας σταθμός , πάντα με το καραβάκι το κοσμοπολίτικο Τσάβτοτ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην διάθεση μας. Επιστροφή το απόγευμα

4η ΗΜΕΡΑ

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΣΠΛΙΤ-ΖΑΝΤΑΡ

Πρωινό και αναχώρηση για το γραφικόΣπλιτ. Από τον λόφο Μοργιάν – σύμβολο της πόλης – θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλης με το λιμάνι, την αμμώδη παραλία στο κέντρο της και τον παραλιακό πεζόδρομο. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το παλάτι του Διοκλητιανού, το οποίο ανήκει στον κατάλογο Εθνικής κληρονομιάς της UNESCO – αξιόλογο δείγμα της Ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής στην ανατολική πλευρά της Αδριατικής θάλασσας. Συνεχίζουμε για τοΖαντάρ(περιοχή biogardNamoru). Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την πόλη.

5η ΗΜΕΡΑ

ΖΑΝΤΑΡ - ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΒΙΤΣΕ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Πρωινό και πρώτος μας σταθμός για σήμερα οι πανέμορφεςλίμνες Πλίτβιτσε. Εκεί θα έχουμε χρόνο να θαυμάσουμε την ομορφιά της φύσης και στην συνέχεια αναχώρηση για το Ζάγκρεμπ .Άφιξη και περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Μετάβαση στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση

6η ΗΜΕΡΑ

ΖΑΓΚΡΕΜΠ ( Λουμπλιάνα - Σπήλαιο Ποστόινα )

Μετά το πρωινό, ξεκινάμε την περιήγηση μας στην πανέμορφη πόλη, όπου θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό γοτθικού ρυθμού του Αγίου Στεφάνου – σύμβολο της πόλης, ύστερα από την αναστήλωση του μετά τον σεισμό του 1880, το παλάτι του επισκόπου, δίπλα στο ναό, και τηναγορά Dolac (την κεντρική αγορά του Ζάγκρεμπ).Συνεχίζοντας, θα φτάσουμε στηνΠέτρινη Πύλη, στην είσοδο της Άνω Πόλης, με την ζωγραφιά της Παναγίας, το προεδρικό παλάτι και το κοινοβούλιο. Κατόπιν αναχωρούμε για την πρωτεύουσα της Σλοβενίας,Λιουμπλιάνα.Άφιξη και ξεκινάμε να ανακαλύπτουμε μια πόλη πανέμορφη, με πολλά δημιουργήματα που φέρουν την υπογραφή του JosePlecnik και τον ποταμό Λιουμπλιάνκα να την διασχίζει, περνώντας μέσα από το κέντρο της πόλης.

Θα επισκεφτούμε επίσης , τα ερείπια του ρωμαϊκού οικισμού Έμονα, την παλιά πόλη, το δημαρχείο, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, τηνγέφυρα των Δράκωνκαι τις Τρεις γέφυρες, την αγορά, τηνπλατεία Presernov, το παλάτι του επισκόπου με την βιβλιοθήκη και το κάστρο. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την περιοχή Ποστόινα και θα περιηγηθούμε στην φημισμένη σπηλιά της. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας .

7η ΗΜΕΡΑ

ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρωινό και αναχώρηση με πρώτο μας σταθμό ,το Νόβισαντ .την «Αθήνα της Σερβίας» όπως την αποκαλούν. Στην περιήγηση μας θα δούμε τοκάστρο Petrovaradin,τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Σερβίας ,το όμορφο Βελιγράδι .Άφιξη ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με την πόλη.

8η ΗΜΕΡΑ

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Μετά το πρωινό μας, ξεκινάμε την περιήγηση μας στην Σέρβική πρωτεύουσα .θα δούμε τοφρούριο Καλεμεγκντάν,με τους πύργους, τις πολεμίστρες και τα οχυρώματα από την εποχή της Αναγέννησης. Επίσης Θα δούμε τα ερείπια από το παλιό τζαμί και τον ορθόδοξο καθεδρικό ναό με τους τάφους των Σέρβων πριγκίπων του Οίκου Ομπρένοβιτς. Στην συνέχεια, στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε πολλά και εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αιώνα, το Εθνικό μουσείο, ενώ κατά μήκος της λεωφόρου των Επαναστάσεων θα δούμε το Κοινοβούλιο , ένα κλασικό δείγμα βαλκανικής αρχιτεκτονικής. Αναχωρούμε για την πόλη μας.

Περιλαμβάνονται :

 • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* & 4*με πρωινό σε μπουφέ και δείπνο.
 • Συνοδός του γραφείου μας.
 • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση.


Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Δημοτικοί φόροι και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν για την καλύτερη δυνατόν εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΣ ?

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σα δώσουμε όποια πληροφορία θέλετε σχετικά με το πακέτο μας.

Πεδία με την ένδειξη (*) είναι υποχρεωτικά.