Αναζήτηση πακέτων

Ασφάλεια

modial banner greek

Ειδικά πακέτα

travel seniorgolden

Travel Plan

travel plan

Ετοιμάστε βαλίτσες και φύγαμε !!!
Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας ταξίδι.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αεροπορικά εισιτήρια

plane tickets

Survey

onlinesurvey

Εάν έχετε ταξιδέψει μαζί μας, παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιό μας ΕΔΩ.

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΖΑΡ ΔΟΙΡΑΝΗ

- Εκτύπωση
Τιμή: € 69,00
Μεταφορά Οδικώς
Διατροφή ---
Ημέρες 2
Αναχωρήσεις 15/09/2018

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΛΙΜΝΗ ΔΟΙΡΑΝΗΣ-ΚΕΡΚΙΝΗ-ΠΟΡΟΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 15/09/2018

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από ΛΑΜΙΑ με ενδιάμεσες στάσεις  . Προαιρετικό φαγητό στην Έδδεσα Επίσκεψη στους καταρράκτες. Ελεύθερος χρόνος για προαιρετικό καφέ και βόλτα , φωτογραφίες στους καταρράκτες.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στα Λουτρά Πόζαρ (ΑΡΙΔΑΙΑ) . Επίσκεψη στα Λουτρά και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Οι ιαματικές πηγές (Λουτροθεραπείας – Ποσιθεραπείας) βρίσκονται σε υψόμετρο 360-390μ. και σε έκταση 75 στρέμ. Πέντε ιαματικές πηγές αναβλύζουν κατά μήκος της κοίτης του θερμοποτάμου, ο οποίος συνεχίζει τη ροή του στη λεκάνη της Αλμωπίας. Θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε (για όσους ενδιαφέρονται) τις ευεργετικές τους ικανότητες. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι . Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση.Επίσκεψη στη λίμνη Δοϊράνης και βλέποντας το συμμαχικό μνημείο συνεχίζουμε για Κερκίνη προαιρετικό φαγητό στα Πορόια και με ενδιάμεσες στάσεις στη Λάμια με τις ποιο όμορφες αναμνήσεις.Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της ομώνυμης κοιλάδας, που σχηματίζεται στους νότιους πρόποδες του όρους Κερκίνη και σε υψόμετρο 150 μ. Βρίσκεται μεταξύ δύο τεκτονικών πλακών, αυτής που περιλαμβάνει τον ορεινό όγκο της Κερκίνης και αυτής που περιλαμβάνει τη λεκάνη του Αξιού. Η περιοχή είναι ιδιαίτερα σεισμογενής, αποτελώντας μέρος του σεισμογενούς τόξου Δοϊράνης – Βόλβης- Άθωνος.Σήμερα, σε ένα λόφο μερικές εκατοντάδες μέτρα νότια της λίμνης, υπάρχει ένα μνημείο για τη μάχη και δύο νεκροταφεία για τους Έλληνες και Βρετανούς στρατιώτες.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

è   1 Διανυκτέρευση με πρωινό στα Πόζαρ

è   Πολυτελές λεωφορείο με έμπειρο οδηγό

è     Συνοδό του γραφείου

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

è  Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ  69  ευρώ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

Η σειρά του προγράμματος ενδεχομένως να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

FacebookTwitterGoogle Bookmarks