ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Α. Υπηρεσίες Ταξιδιωτικού Συμβούλου για εταιρικούς πελάτες

Corporate travel consultants

Πρωταρχικός μας στόχος είναι, σε συνεργασία μαζί σας, να διαχειριστούμε με τον προσφορότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο, τον ταξιδιωτικό προϋπολογισμό της εταιρείας σας και να σας προσφέρουμε τις λύσεις εκείνες, που ταιριάζουν κάθε φορά στις ανάγκες σας.

Αναλυτικότερα:

- Συζητούμε μαζί σας τις εξελίξεις στην ταξιδιωτική αγορά, τις προσφορές που τυχόν ανακοινώνονται από αεροπορικές,ξενοδοχειακές ή άλλες συναφείς επιχειρήσεις, έχοντας υπ’οψιν τα προγράμματα και τις ανάγκες σας.

- Παραδίδουμε τα εισιτήρια και τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα όπου μας ζητήσετε

- Έχουμε στη διάθεσή σας, όταν το χρειαστείτε, V.I.P. service για τους υψηλούς καλεσμένους σας ή τα στελέχη της εταιρείας σας. Η ομοιογενής εμφάνιση των συνεργατών και υπάλληλων της εταιρείας μας προσθέτουν στο κύρος των δικών σας ανθρώπων που εξυπηρετούμε.

- Παρακολουθούμε, εφόσον προσυμφωνηθη, τα bonus miles που αποκτούν υπάλληλοι της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μία ή περισσότερες αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες τους, ώστε να μπορείτε να εκμεταλλεύεστε τις παροχές τους στις μετακινήσεις σας, με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο.

- Αναλαμβάνουμε την οργάνωση μικρών δείπνων, άλλων εκδηλώσεων μέχρι και gala dinners, εξυπηρετώντας τις εταιρικές ή και τις προσωπικές κοινωνικές υποχρεώσεις της εταιρείας σας ή και των στελεχών της.

Β. Εταιρικά Ταξίδια κινήτρων και Ταξίδια Επιβράβευσης Προσωπικού και πελατών Incentives


Είναι πλέον αποδεδειγμένο και στην Ελλάδα, ότι τα incentives, είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να παρουσιάζουν οι εταιρείες (σε υπαλλήλους ή και πελάτες τους) ένα νέο τους προϊόν, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, να συσφίξουν τις ενδο-εταιρικές τους σχέσεις, να αποκτήσουν ή και να βελτιώσουν τις επαφές τους στο εξωτερικό και τέλος να επιβραβεύσουν το προσωπικό ή τους συνεργάτες τους για τη βοήθειά τους στην επίτευξη των παραπάνω σκοπών της εταιρείας.

Ανάλογα με τους σκοπούς και τις ανάγκες σας εκείνη τη δεδομένη στιγμή, σχεδιάζουμε προγράμματα ολιγοήμερα ή πολυήμερα όπως:

 • Ταξίδια αναψυχής σε ... μέρη μαγικά και ονειρεμένα
 • Ταξίδια αναψυχής ειδικού ενδιαφέροντος για μικρές ομάδες (π.χ. rafting, , ιστιοπλοΐα, κλπ).
 • Ταξίδια για ξεκούραση σε ειδικά κέντρα θαλασσοθεραπείας εντός και εκτός Ελλάδος, με μαθήματα αυτοσυγκέντρωσης ή αυτογνωσίας η ότι άλλο θελετε.
 • Ειδικές ψυχαγωγικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, τις οποίες οργανώνουμε σε συνεργασία με τους πιο γνωστούς επαγγελματίες του χώρου.
 • Ατομικές, V.I.P. ή μαζικές ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς και άλλους χώρους ειδικού ενδιαφέροντος εντός και εκτός Ελλάδος.
 • Μετακινήσεις: Με ιδιωτικά αεροπλάνα, πολυτελή κρουαζιερόπλοια, ιστιοπλοϊκά, καΐκια, λιμουζίνες, αυτοκίνητα 4Χ4 για ειδικές αποστολές, ελέφαντες για σαφάρι ή καμήλες στην έρημο, πούλμαν, ταξί.

Ταξίδια κάθε φορά μοναδικά, κάθε φορά αξέχαστα!


Η προσφορά μας αναλυτικότατη με πλήρες πρόγραμμα , φωτογραφίες και περιγραφή όλων των ξενοδοχείων , εστιατορίων , κέντρων διασκέδασης , οι προτάσεις μας για την καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου και η πλήρης και αναλυτική οικονομική προσφορά μας σας δίνουν όλα οσα χρειάζεστε για την καλύτερη επιλογή του ταξιδιού σας . Και εάν ακόμη έχετε ερωτηματικά εμείς μαζί σας πάμε πριν την ημερομηνία αναχώρησης στον επιλεγμένο προορισμό για 3 ημέρες και σας δείχνουμε από κοντά ότι σας προτείνουμε χωρίς κανένα κόστος για εσάς .

Γ. Συνέδρια και Ημερίδες


Στη σημερινή εποχή που οι εξελίξεις τρέχουν, η ανταλλαγή πληροφοριών και η ενημέρωση για νέες ιατρικές ανακαλύψεις, για τις προόδους της τεχνολογίας και της επιστήμης, για τους κανόνες λειτουργίας που διέπουν διάφορες διακρατικές ή άλλες συμφωνίες κλπ., η ανάγκη συμμετοχής των ενδιαφερομένων σε συνέδρια είναι πλέον αναντίρρητη και τα οφέλη πολλαπλά, για τους ίδιους τους συμμετέχοντες και για τους φορείς ή τις εταιρείες που εκπροσωπούν.
Ένα άψογα οργανωμένο όμως συνέδριο, εντός ή εκτός Ελλάδος, είναι εκείνο που επιβεβαιώνει το κύρος που ήδη έχετε σαν εταιρεία.


To THEODOROPOULOS TRAVEL, προσφέρει στους διοργανωτές όλες τις υπηρεσίες εκείνες που θα τους απαλλάξουν από περιττούς "πονοκεφάλους" και θα τους επιτρέψουν να επικεντρώσουν την προσοχή τους στο πολύ σοβαρό θέμα των σχέσεών τους με τους επιθυμητούς ομιλητές και ενδιαφερομένους, ώστε να υπάρχει αθρόα συμμετοχή, κάτι που εξασφαλίζει και την επιτυχία.

Εξετάζονται όλες οι εκδοχές, με βάση τις ιδιαιτερότητες, ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.


Ειδικότερα καλύπτουμε:

 • Την έρευνα και την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου για τη διενέργεια του συνεδρίου καθώς και των αναγκαίων δωματίων σε ξενοδοχεία.
 • Την εξειδικευμένη γραμματειακή υποστήριξη με πολύγλωσσους συνεργάτες.
 • Τη σήμανση μέσα και έξω από το χώρο διενέργειας του Συνεδρίου.
 • Τα οπτικοακουστικά μέσα.
 • Τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό γραφείου (όπου χρειάζεται).
 • Τους μεταφραστές.
 • Τη μεταφορά των συνέδρων με πούλμαν, mini buses ή λιμουζίνες.
 • Την οργάνωση ξεναγήσεων και επισκέψεων σε χώρους ενδιαφέροντος της χώρας/πόλης.
 • Την εξυπηρέτηση όλων των ταξιδιωτικών αναγκών των συμμετεχόντων.
 • Την οργάνωση ειδικών προγραμμάτων για τα συνοδά μέλη.
 • Τον σχεδιασμό και την εξεύρεση όλου του απαραίτητου συνεδριακού υλικού (dossiers, μπλοκ, στυλό, name badges) ή και αναμνηστικών δώρων.
 • Ειδικούς φύλακες (security) όπου χρειάζεται.
 • Τον αναλυτικό προϋπολογισμό.
 • Οικονομική διαχείριση (εφόσον είναι επιθυμητή)

Δ. Ατομικά ταξίδια στην Ελλάδα και Ολόκληρο τον Κόσμο


Ταξίδια σε όλες τις μεγαλουπόλεις του κόσμου σε μορφή έτοιμων ταξιδιωτικών πακέτων σε εντυπο περιλαμβάνοντας αεροπορικά εισιτήρια ξενοδοχεία επιλογής και μεταφορές . Η μεγάλη γκάμα επιλογής ξενοδοχείου αλλά και η δυνατότητα παράτασης δίνουν την ευκαιρία σε μεμονωμένους πελάτες εύκολα και γρήγορα να αποφασίσουν πόσο θα τους κοστίσει ένα οποιοδήποτε ταξίδι στον κόσμο. Μοναδικές και αποκλειστικές υπηρεσίες από την Kavaliero-Viajes εξασφαλίζουν το καλύτερο για τον πελάτη της.


Ειδικά ταξίδια για νεόνυμφους με συγκεκριμένες παροχές και μοναδικές τιμές σε παραδείσιους προορισμούς.

Ατομικά ταξίδια με διαμονή σε Κάστρα ή σε επιπλωμένα διαμερίσματα μέσα στο κέντρο της πόλης

Νεανικά ταξίδια με διαμονή σε youth hostel ή σε πολύ οικονομικά ξενοδοχεία για παρακολούθηση αθλητικών , συναυλιακών και άλλων δραστηριοτήτων.

Ταξίδια σε επιλεγμένα SPA CENTERS Της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

3ήμερες αποδράσεις στην Ελλάδα και πολυήμερες διακοπές σε μοναδικά ξενοδοχεία και δωμάτια μέσα από το έντυπο μας.

Συνδυασμούς μεγαλουπόλεων όπως πχ αναχώρηση γιά Παρίσι 3 νύκτες διαμονή μεταφορά με το πολυτελές τραίνο eurostar κάτω από την Μάνχγη στο Λονδίνο , διαμονή 2 νύκτες και επιστροφή στην Ελλάδα .

Όλα αυτά και συνδυασμοι όλων των μεγαλουπόλεων στην διάθεση σας με συγκεκριμένες τιμές και υπηρεσίες στο έντυπο μας.

Ταξίδια με τραίνο από την Ελλάδα για εκείνους που δεν αισθάνονται άνετα με το αεροπλάνο.

Ε. Ομαδικά ταξίδια στην Ελλάδα και Ολόκληρο τον Κόσμο


Eκδρομες προσεγμενες μεχρι και την τελευταια λεπτομερεια φτιαγμενες από εμπειρους συνεργατες που εδώ και 20 χρονια ασχολουνται με το συγκεκριμενο χωρο . Ομαδικα ταξιδια σε ολοκληρο τον κοσμο με αρχηγο συνοδο με ξενοδοχεια πολύ καλα και κεντρικα , με ξεναγησεις εκδρομες και γευματα ποιοτητας δινουν μια άλλη διασταση σε εκεινους που επιθυμουν να ταξιδευουν με γκρουπ . Συγκεκριμενες ημερομηνιες αναχωρησης καθολη την διαρκεια του ετους στην διαθεση σας .

Ομαδικα ταξιδια με εγγυημενες αναχωρησης κάθε εβδομαδα ολο τον χρονο χωρις καμμια πιθανοτητα ακυρωσης υλοποιησημα ακομα και για 2 ατομα . Περιλαμβανουν αεροπορικα εισιτηρια , μεταφορες , ξενοδοχειο με πρωινο , ξεναγηση πολης και υπηρεσιες τοπικου συνοδου.
Ταξιδια υψηλων περιοδων όπως Χριστουγεννα , Πασχα , καλοκαιρι κλπ που συγκεκριμενες αναχωρησεις και υπηρεσεις στις ανταγωνιστικοτερες τιμες της αγορας.

Ζ. Ταξίδια Συλλόγων και Σωματείων


Πρότυπα ταξίδια για Συλλόγους ,μικρές εταιρείες , ομάδες πολλών ατόμων που θέλουν ένα ταξίδι στα δικά τους μέτρα .

Η μεγαλη μας εμπειρια σε αναλογα ταξιδια μας επιτρεπει από την συνταξη της προσφορα μας εως και την υλοποιηση της κάθε λεπτομερειας κατά το ταξιδια να γνωριζουμε επακριβως το τι θελει ο ταξιδιωτης . Οι προτασεις μας είναι εφηρμοσμενες αρκετες φορες και οι τιμες μας στα πλασιαι των τιμων που θελει ο Συλλογος .

Η προσφορα μας αναλυτικοτατη με πληρες προγραμμα , φωτογραφιες και περιγραφη ολων των ξενοδοχειων , εστιατοριων , κεντρων διασκεδασης , οι προτασεις μας για την καλυτερη αξιοποιηση του χρονου και η πληρης και αναλυτικη οικονομικη προσφορα μας σας δινουν όλα οσα χρειαζεστε για την καλυτερη επιλογη του ταξιδιου σας . Και εάν ακομη εχετε ερωτηματικα εμεις μαζι σας παμε στον επιλεγμενο προορισμο για 3 ημερες και σας δειχνουμε από κοντα ότι σας προτεινουμε χωρις κανενα κοστος για εσας .


Η. Αεροπορικά εισιτήρια για όλο τον Κόσμο


Ο μεγάλος όγκος ταξιδιωτών που μετακινούνται μέσα από την εταιρεία μας σε συνδυασμό με την εμπειρία των στελεχών μας εξασφαλίζει στον πελάτη μας την οικονομικότερη τιμή με το καλύτερο δρομολόγιο. Δινοντας εναλακτικες λυσεις εχετε την δυνατοτητα να επιλεξετε αυτό που πραγματικα θελετε.